Disse koteletter i “fad” laves i en sauterpande der kan gå i ovnen og serveres med hasselback kartofler
4-6 fadkoteletter
250 g. champignons
2 stk. cremefine til madlavning
½ pose revet gratineringsost
2 spsk. paprika
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
1 kg. kartofler
Salt, paprika
olie
Hasselback kartofler: Start med at skrælle kartoflerne og skær dybe riller i dem, så de er skåret halvt igennem på tværs. Krydr med groft salt og paprika. Læg dem i et ildfast fad og pensl med olie. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time.
Bank koteletterne og krydr dem med salt og peber. Brun dem 2 minutter på hver side på en varm pande i smør/olie. Tag dem af panden. Skær champignons i skiver og steg dem bløde i et par minutter. Tilsæt tomatpuré og paprika og spæd op med maizena cremefine. Lad det kort koge og læg koteletterne tilbage i sovsen yderligere et par minutter. Drys koteletterne med revet ost og sæt sauterpanden ind i den varme ovn og gratiner til osten er smeltet.
Serveres med godt brød og kogte grøntsager.