Blueberry Muffins

Disse blueberry muffins eller blåbærmuffins, som vi kalder dem på dansk smager himmelsk. Ikke alle muffins behøver være chokolademuffins. Jeg har i hvert fald fundet ud af, at mine børn elsker blueberry muffins.

100 g. smør
250 ml. mælk
1 æg
300 g mel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. fint salt
100 g. rørsukker
100 g. friske blåbær
12 muffins forme

Forvarm ovnen til 200°. Smelt smørret. Pisk derefter ægget med mælken og det smeltede smør. Tag en anden skål frem og bland det meste af melet med salt, bagepulver og sukker.  Melet røres hurtigt sammen med æg, smør og mælk. Tag resten af melet og bland med blåbærrene, og vend dem i dejen. Fordel dejen i linseformene og bag 25 til 30 min. Husk at de hæver, så fyld ikke formene helt til randen.

blueberry-muffins