En rigtig dansk klassiker:
300 g. sukker
250 g. mel
1 tsk. vanilliesukker
3 tsk. bagepulver
50 g. smør
4 æg
2 dl. mælk
Fyld:
125 g.smør
100 g. kokosmel
250 g. brun farin
1/2 dl. mælk
Pisk æg og sukker lyst og skummende. Bland mel, bagepulver og vanilliesukker og sigt det ned i æggemassen forsigtigt. Bland mælk og fedtstof i en gryde og varm op. Blandes forsigtigt i dejen, der hældes op i en smurt bradepande. Bag i en forvarmet ovn på midterste rille ved 200 grader i 20 minutter.
Lav fyldet imens: Bland ingredienserne sammen og smelt i en gryde ved svag varme og god omrøring. Når kagen har bagt i 20 minutter, tager du kagen ud, fordel fyldet i et tykt lag på kagen og stilles ind i ovnen igen ved 225 grader og bages i 5 minutter.