Skinkestang

Opskriften er til 2 skinkestænger, der er super gode til en frokostbuffet.

2 pakker frossen butterdej
200 g. bacon i tern
500 g. champignon i skiver
500 g. broccoli i små buketter
1 hakket løg
300 g. skinke i tern
4 spsk. sennep
2 pk. flødeost naturel a 200 g.
salt og peber

Steg bacon på panden sammen med champignons og løg. Baconen skal have længere tid, så kom det på først. Hæld væden fra efter nogle minutters simren og tilsæt skinketern, sennep og flødeost. Rør rundt, og tag panden af blusset, når osten er smeltet. Pluk små buketter broccoli, skær dem i små tern, kom dem i blandingen, krydr med salt og peber og vent på at fyldet køler af.

Rul butterdejen ud i ca. 30 cm. bredde (dvs. 4 plader sat sammen) Fordel fyldet på midten og luk dejen omkring og pens med æg i sammenføjningerne.
Bages midt i ovnen i 30-35 minutter ved 200 g.

Skriv et svar