Super lækker pastaret som på caféerne. Du kan selv skrue op og ned for karrymængden alt efter temperament.
2 kyllingefileter
500 ml. madlavningsfløde
400 g. pastapenne
1 pakke bacon i skiver
2 tsk. karry
Salt og peber
Skær kyllingefileterne i tern og baconskiverne i ca. 2 cm. lange stykker. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Steg først baconstykkerne sprøde på panden. Tag dem af, og læg dem på fedtsugende papir. Steg kyllingeternene i baconfedtet til de er gennemstegte sammen med lidt karry. Drys med salt og peber. Tag kødet af panden og den færdige pasta hældes i en sigte. Karryen svitses i lidt fedtstof på panden og når det er brændt godt af, hældes madlavningsfløden på panden og der koges op. Kom kyllingen, baconet og pastaen på panden og varm godt igennem. Sovsen skal være cremet og hænge godt ved pastaen. Smag til med salt og peber.
Server med en grøn salat af forskellige salater og tykke agurkeskiver med en god creme fraiche dressing samt godt ciabattabrød med smør.