Det behøver ikke være Knorr, den hjemmelavede smager 10 gange bedre, og tager ikke ret meget længere tid.
Denne portion er lige så stor som Knorrs alm. lasagne 🙂
500 g. hakket oksekød
9 lasagneplader
1 løg
2 fed hvidløg
1 lille dåse tomatpure 125 g.
1 pose Karolines gratineringsost
½ grøn peberfrugt skåret i små tern
100 g. friske champignons skåret i tynde skiver
2 tsk. tørret italiensk krydderblanding. (oregano, basilikum og timian)
Salt, Peber
Olie til stegning
5 dl. mælk
4 dl. vand
Svits løg, champignons i skiver, peberfrugten i små tern og det pressede hvidløg i olie i en gryde. Tag op. Brun det hakkede oksekød i olie, tilsæt løgblandingen fra før og hæld tomatpure samt krydderier i gryden. Tilsæt vand og mælk og lad koge op.
Hæld kødsovsen lagvis i lasagnefadet med lasagneplader imellem. Start og slut med kødsovs. Dæk toppen med revet gratineringsost og sæt i ovnen i ca. 35 minutter ved 200 grader.
Server med salat og godt italiensk brød med smør.