Hjemmelavet italiensk lasagne

Det behøver ikke være Knorr, den hjemmelavede smager 10 gange bedre, og tager ikke ret meget længere tid.

Denne portion er lige så stor som Knorrs alm. lasagne 🙂

500 g. hakket oksekød
9 lasagneplader
1 løg
2 fed hvidløg
1 lille dåse tomatpure 125 g.
1 pose Karolines gratineringsost
½ grøn peberfrugt skåret i små tern
100 g. friske champignons skåret i tynde skiver
2 tsk. tørret italiensk krydderblanding. (oregano, basilikum og timian)
Salt, Peber
Olie til stegning
5 dl. mælk
4 dl. vand

Svits løg, champignons i skiver, peberfrugten i små tern og det pressede hvidløg i olie i en gryde.  Tag op. Brun det hakkede oksekød i olie, tilsæt løgblandingen fra før og hæld tomatpure samt krydderier i gryden. Tilsæt vand og mælk og lad koge op.

Hæld kødsovsen lagvis i lasagnefadet med lasagneplader imellem. Start og slut med kødsovs. Dæk toppen med revet gratineringsost og sæt i ovnen i ca. 35 minutter ved 200 grader.

Server med salat og godt italiensk brød med smør.

lasagne
lasagne