Opskrift på karrymørbrad:
1 pudset mørbrad
1 æg
rasp
1 dåse tomatpuré
1 grøntsagsbuillonterning opløst i 1 liter vand
2 store løg
Friske champignons i skiver
Karry
Fedtstof til panden
Ris.
Skær mørbraden ud i tynde skiver. Paner dem i æg og rasp og drys med salt, peber og karry. Steg dem lysebrune i ca. 1½ minut på hver side på en rygende varm pande. Tag dem af panden.
Skær champignons og løg i skiver og steg dem i fedtstof på panden til de er brune. Svits lidt mere karry på panden. Hæld derefter tomatpuré på panden og hæld til sidst buillonen på og lad det hele koge op.
Læg mørbradbøfferne i et ildfast fad og hæld indholdet fra panden på. Sæt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Server med ris og godt brød.